16
Μαΐου
2018
- 20:20
Τελευταία τροποποίηση στις 16 Μαΐου, 2018 - 20:20

Ένας έξυπνος τρόπος να αξιοποιήσετε το κοκκινιστό μοσχάρι που περίσσεψε από το μεσημέρι.
Πίτα, κρέας, λάχανο, καρότο. Ίσως από τα πιο γευστικά (και υγιεινά) σουβλάκια ever!
Υλικά
1 κούπα μοσχάρι κοκκινιστό (από την προηγούμενη)
1/3 κούπα λάχανο ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας καρότο τριμμένο
1 πίτα για σουβλάκι
Διαδικασία
Ζεσταίνουμε το κοκκινιστό σε κατσαρολάκι και το ψιλοκόβουμε.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στην πίτα και τυλίγουμε.