11
Αυγούστου
2018
- 15:38
Τελευταία τροποποίηση στις 11 Αυγούστου, 2018 - 15:38

Συστατικά
- 200 γρ. γαρίδες Νούμερο 1
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- 200 γρ. ανανάς
Για το σερβίρισμα
- 6 ντοματίνια
- φύλλα ρόκας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αφαιρούμε το κεφάλι από τις γαρίδες, τα κελύφη τους και το εντεράκι. Κρατάμε μόνο την ουρά. Αλατοπιπερώνουμε και αλείφουμε με το ελαιόλαδο.
- Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις γαρίδες για 1 λεπτό από κάθε πλευρά μέχρι να ψηθούν. Αφαιρούμε από το τηγάνι.
- Κόβουμε τον ανανά σε φέτες και κόβουμε την κάθε φέτα στα 4. Καρφώνουμε εναλλάξ τις γαρίδες με τον ανανά στα ξυλάκια ή στις σούβλες inox.
- Κόβουμε τα ντοματίνια στα 4 και σερβίρουμε πάνω σε φύλλα ρόκας.