29
Μαρτίου
2017
- 14:36
Τελευταία τροποποίηση στις 29 Μαρτίου, 2017 - 14:39
Υλικά για 2 άτομα
- 180 γρ. φρέσκο τόνο κομμένο σε τετραγωνάκια 1 εκ.
- 150 γρ. φρέσκα μύρτιλα
- 1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο
- 1 κ.γ. umami
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πρέζα πάπρικα γλυκιά
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο λεπτοκομμένο
- 2 χούφτες σαλάτα βαλεριάνα
- Χυμό από ½ lime
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τη σαλάτα και αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα τη σαλάτα, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και λίγο ξύδι και ανακατεύουμε.
- Επάνω απλώνουμε την ταρτάρ που είχαμε βάλει στο ψυγείο.