10
Μαρτίου
2017
- 18:36
Τελευταία τροποποίηση στις 10 Μαρτίου, 2017 - 18:39
Υλικά για 4-6 άτομα
- Χυμός μισού λεμονιού
- Ξύσμα ενός λεμονιού
- 8 μεγάλες γαρίδες
- 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 6 κουταλιές της σούπας φυτική μαργαρίνη λιωμένη
- 50 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνετε το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι, κρεμμύδι, λεμόνι, το ξύσμα, την φυτική μαργαρίνη λιωμένη, πιπέρι και μαϊντανό και ανακατεύετε καλά με μια κουτάλα.
- Προσθέτετε τις γαρίδες καθαρισμένες και τις αφήνετε να μαριναριστούν για 20 λεπτά μέσα στο μείγμα της σάλτσας του σκόρδου.
- Βγάζετε τις γαρίδες από την μαρινάδα τους και τις τοποθετείτε σε ταψάκι και από εκεί στο γκριλ για 5 λεπτά.
- Στη συνέχεια βάζετε από πάνω τα ντοματίνια, και τέλος, περιχύνετε με το μείγμα της σάλτσας και φέτα θρυμματισμένη.