7
Αυγούστου
2017
- 14:48
Τελευταία τροποποίηση στις 7 Αυγούστου, 2017 - 14:51
Υλικά
300γρ. ρεβύθια βρασμένα
3 κ.σ. σταφίδες σουλτανίνες
1 καρότο τριμμένο
Κόκκινο πιπέρι
Κύμινο
Κόλιαντρο κοπανισμένο
Χυμός λεμονιού
Αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Αφήνουμε να απορροφήσουν οι σταφίδες το χυμό λεμονιού τουλάχιστον για 15 λεπτά και σερβίρουμε. Τα ρεβύθια πρέπει να είναι κρύα και καλά στραγγισμένα. Οι ποσότητες των υλικών μπορούν να αλλάξουν κατά βούληση.
Πηγή κειμένου: