14
Ιουλίου
2017
- 14:18
Τελευταία τροποποίηση στις 14 Ιουλίου, 2017 - 14:21
Υλικά για 4 άτομα
- 500 γραμμ. πολύχρωμες φαρφάλες
- 300 γραμμ. κρέμα γάλακτος
- 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
- 100 γραμμ. αντζούγιες, ψιλοκομμένες
- 3 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- τριμμένο τυρί πεκορίνο
Εκτέλεση
- Βράστε τις φαρφάλες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ταυτόχρονα, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο σε μια κατσαρόλα.
- Προσθέστε 2 κ.σ. από τον μαϊντανό, τις αντζούγιες και την κρέμα γάλακτος. Δοκιμάστε στο αλάτι.
- Σουρώστε τα ζυμαρικά, ανακατέψτε τα με τη σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα και σερβίρετέ τα πασπαλισμένα με τον υπόλοιπο μαϊντανό και, αν θέλετε, με τυρί.