Οδηγίες

Πλένουμε τις καραβίδες, τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε στη μέση. Σε μία φαρδιά κατσαρόλα, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το μαϊντανό, το πεπεροντσίνο και τα κολοκύθια και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε τις καραβίδες και λίγο αλάτι. Σβήνουμε με το κονιάκ και αφού εξατμιστεί, ρίχνουμε μέσα τη ντομάτα. Βράζουμε για 10 – 15 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τις πέννες, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα και τις καραβίδες. Σοτάρουμε μέχρι να δέσουν όλα μαζί και στο τέλος προσθέτουμε 1 κ.σ. ωμό ελαιόλαδο.