26
Νοεμβρίου
2018
- 18:41
Τελευταία τροποποίηση στις 26 Νοεμβρίου, 2018 - 18:42
Υλικά για 30 περίπου κομμάτια
- 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κ.γ. μπεικιν
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1 κούπα καστανή ζάχαρη
- 1/2 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη
- 12 κ. γ. μη αλατισμένο, λιωμένο, χλιαρό βούτυρο
- 1 αβγό
- 1 κρόκος
- 1 βανίλια
- 1 1/2 κούπας κομματάκια σοκολάτας
- χαρτάκια για ψήσιμο
Εκτέλεση
- Χτυπάτε την κρυσταλλική και την καστανή ζάχαρη με το βούτυρο και προσθέτετε το αβγό και τον κρόκο.
- Στη συνέχεια προσθέτετε τη βανίλια και το αλεύρι μαζί με το μπέικιν και το αλάτι.
- Αλευρώνετε τα κομματάκια σοκολάτας με λίγο αλεύρι και τα προσθέτετε στο μείγμα.
- Γεμίζετε τα χαρτάκια ψησίματος μέχρι τα 3/4 περίπου.
- Ψήνετε στους 180 βαθμούς περίπου 10 λεπτά και τα αφήνετε να κρυώσουν.