21
Αυγούστου
2022
- 15:00
Τελευταία τροποποίηση στις 21 Αυγούστου, 2022 - 15:00
Υλικά
Εκτέλεση
- Κόβουμε όλα τα λαχανικά και το κοτόπουλο σε μπαστουνάκια.
- Σε ένα μεγάλο γουόκ (ή σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα) ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε αρχικά το κοτόπουλο, για μερικά λεπτά, και σιγά-σιγά όλα τα λαχανικά.
- Μόλις μαραθούν αρκετά, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τη μουστάρδα και τον άνηθο και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.
- Αποσύρουμε και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.
πηγη gastronomos.gr/