Τρίτη 04 Φεβρουαρίου 2025 -

Κοτόπουλο με λαχανικά, άνηθο και μουστάρδα



Υλικά

Εκτέλεση 

  1. Κόβουμε όλα τα λαχανικά και το κοτόπουλο σε μπαστουνάκια.
  2. Σε ένα μεγάλο γουόκ (ή σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα) ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε αρχικά το κοτόπουλο, για μερικά λεπτά, και σιγά-σιγά όλα τα λαχανικά.
  3. Μόλις μαραθούν αρκετά, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τη μουστάρδα και τον άνηθο και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.
  4. Αποσύρουμε και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.

πηγη gastronomos.gr/