6
Αυγούστου
2018
- 20:58
Τελευταία τροποποίηση στις 6 Αυγούστου, 2018 - 20:58
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. μανιτάρια λευκά
- 2 κολοκύθια
- 2 μελιτζάνες
- αλάτι
- πιπέρι
- φύλλα ρόκας, για το σερβίρισμα
- λίγα ντοματίνια κομμένα, για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Ρίχνουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ και αλατοπιπερώνουμε.
- Κόβουμε τα κολοκύθια και τις μελιτζάνες σε ροδέλες πάχους 2 εκ.
- Αν η μελιτζάνα είναι παχιά κόβουμε την κάθε ροδέλα στη μέση.
- Σοτάρουμε τα κολοκύθια και τις μελιτζάνες για 1-2 λεπτά σε δύο δόσεις συμπληρώνοντας το ελαιόλαδο στο τηγάνι.
- Μεταφέρουμε στο μπολ, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
- Καρφώνουμε στα ξυλάκια για σουβλάκια ή στις σούβλες inox εναλλάξ τα λαχανικά και σερβίρουμε πάνω από φύλλα ρόκας μαζί με λίγα ντοματίνια κομμένα.