Δευτέρα 08 Ιουλίου 2024 -

Υψηλού ρίσκου η σημερινή συνέντευξη του Μπάιντεν για την υποψηφιότητα του



 Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα παραχωρήσει σήμερα μια πολυαναμενόμενη συνέντευξηστον ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφο και παρουσιαστή του ABC Τζορτζ Στεφανόπουλος, που από πολλούς αναλυτές θεωρείται ως μια συνέντευξη υψηλού ρίσκου που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό αν θα παραμείνει υποψήφιος για τις εκλογές απέναντι στον Ντόναλντ Τράμπ.

Ήδη η προηγούμενη τηλεμαχία, έχει στοιχίσει πολύ ακριβά στον Αμερικανό πρέδρο και προκάλεσε ένα μεγάλο κύμα απογοήτευσης στα μέλη του Δημοκρατικού κόμματος αλλά και σε πολύ μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων, εξαιτίας της πολύ κακής εμφάνισης και της εμφανούς αδυναμίας του ακόμα και να εκφέρει έναν λόγο με κάποιο λογικό νοηματικό περιεχόμενο.

 

Τζο Μπάιντεν - Ντόναλντ Τραμπ

Το κανάλι ABC θα μεταδώσει σήμερα στις 20:00 (τοπική ώρα, 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου ώρα Ελλάδας) ολόκληρη τη συνέντευξη.

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος εργάστηκε για τον Δημοκρατικό Μπιλ Κλίντον, τόσο στη διάρκεια της πρώτης προεκλογικής του εκστρατείας όσο και κατά την πρώτη του προεδρική θητεία, όταν υπήρξε ένας από τους στενότερους συνεργάτες του.

Στις αρχές της εβδομάδας η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και σημαντικό στέλεχος των Δημοκρατικών Νάνσι Πελόζι είχε δηλώσει ότι είναι «απαραίτητο» ο Μπάιντεν να παραχωρήσει μία ή και δύο μεγάλες συνεντεύξεις.