Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 -

Τραμπ: «Η Κ.Χάρις καταρρέει – Το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου θα τηλεφωνήσω στον Πούτιν»



Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο συγκέντρωσης του Turning Point Action στο Λας Βέγκας που έγινε χθες, μίλησε για μια δεδομένη ήττα και εκλογική κατάρρευση της αντιπάλου του Καμάλα Χάρις, ενώ αποκάλυψε πως το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου θα επικοινωνήσει με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκέντρωση έγινε μέσα σε κλίμα νίκης και αισιοδοξίας, στην οποία παρευρέθηκαν σχεδόν 30.000 άτομα γεμίζοντας έτσι την αρένα που λάμβανε χώρα η εκδήλωση.

Ο Τραμπ μίλησε για την πτώση της Χάρις λέγοντας πως ολοένα και περισσότεροι Αμερικάνοι πολίτες το βλέπουν αυτό, πως δηλαδή δεν τα πάει καθόλου καλά.

«Η Χάρις πραγματικά καταρρέει, αν ρίξετε μια ματιά σε όσα συμβαίνουν. Επειδή, κοιτάξτε, δεν πρέπει να το πω, αλλά προηγούμαστε με τόσο μεγάλη διαφορά.

 

Τώρα, προηγούμαστε με μεγάλη διαφορά στη Νεβάδα. Προηγούμαστε με μεγάλη διαφορά στην Αριζόνα, το Μίσιγκαν, την Πενσυλβάνια, το Ουισκόνσιν. 

Ακόμη και σε πολιτείες που συνήθως δεν παίζουν ποτέ για 50, 60, 70 χρόνια… Αλλά το γεγονός είναι ότι οι πολιτείες, και άλλες πολιτείες, μεγάλες πολιτείες, παίζουν όλες και τους αρέσουμε. Αλλά ξέρετε κάτι; 

Πιστεύουν ότι είναι εξαιρετικά ανίκανη. Ας το παραδεχτούμε, δεν τα πάει καλά», συνέχισε ο Τραμπ.

Σχετικά με το ρωσο-ουκρανικό ζήτημα υποστήριξε ότι:

«Το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου θα τηλεφωνήσω στον Πούτιν. Θα καλέσω τον Ζελένσκι.

Θα πω, “πρέπει να το σταματήσουμε”. Και θα προσπαθήσω να το πετύχω ως εκλεγμένος πρόεδρος, ως εκλεγμένος πρόεδρος. Αυτό θα μου δώσει αρκετή, θα μου δώσει αρκετή αξιοπιστία.