Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

Στο κάθισμα 15χρονης Ρωσίδας είχε τοποθετηθεί η βόμβα που κατέρριψε το αεροσκάφος στο Σινά



"Φως" στην τραγωδία της πτώσης του ρωσικού αεροσκάφους στην Χερσόνησο του Σινά στις 31 Οκτωβρίου ρίχνει η ρωσική ιστοσελίδα LifeNews αποκαλύπτοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το τι συνέβη στη μοιραία πτήση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η βόμβα, που ισοδυναμούσε με ένα κιλό TNT, είχε τοποθετηθεί στον χώρο που φυλάσσεται το σωσίβιο στην θέση 31Α, που καθόταν η 15χρονη Maria Ivleva.

Η νεαρή Ρωσίδα επέστρεφε από τις διακοπές της μαζί με την 44χρονη μητέρα της από το τουριστικό θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ στην Χερσόνησο του Σινά.

Οι Ρώσοι ερευνητές θεωρούν ότι αν η βόμβα δεν τοποθετήθηκε κάτω από το κάθισμα της 15χρονης, τότε τοποθετήθηκε κάτω από την θέση 30Α, όπου καθόταν η 77χρονη Ρωσίδα Nadezhda Bashakova. Η 77χρονη, που καταγόταν από την Αγία Πετρούπολη, είχε πάει διακοπές με την 43χρονη κόρη της, Margarita Simanova, που καθόταν στην θέση 30Β.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η 15χρονη και η 77χρονη Ρωσίδα, πέθαναν ακαριαία, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες βίωσαν μια απίστευτη κατάσταση πανικού, αφού το Airbus A321 άρχισε να πέφτει από τα 31.000 πόδια που πετούσε με 6.000 πόδια ανά λεπτό, προτού συντριβεί στο έδαφος.
Οι ρωσικές αρχές συνεργάζονται στενά με την Αίγυπτο και την Βρετανία για να ανακαλύψουν τους υπεύθυνους της αεροπορικής τραγωδίας που παρέσυρε στον θάνατο 224 Ρώσους και η ρωσική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι προσφέρει το ποσόν των 50 εκατομμυρίων δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες για το τραγικό δυστύχημα.