Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Σοβαρό ατύχημα στο μετρό της Ρώμης με δέκα τραυματίες - Και οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανάμεσά τους



Η σκάλα στον σταθμό Repubblica του υπόγειου σιδηροδρόμου στη Ρώμη κατέρρευσε προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 10 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ρώσων οπαδών που επισκέφθηκαν την ιταλική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ με τη Ρόμα.

 

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που πήγαιναν στο στάδιο «Ολίμπικο» της Ρώμης για τον αγώνα της ομάδας τους με την τοπική Ρόμα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, τραυματίστηκαν στις κυλιόμενες σκάλες του σταθμού  «Repubblica», στο μετρό της ιταλικής πρωτεύουσας.

 

Η σκάλα στον σταθμό Repubblica του υπόγειου σιδηροδρόμου στη Ρώμη κατέρρευσε προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 10 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ρώσων οπαδών που επισκέφθηκαν την ιταλική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ και Ρόμα.

Από τις πρώτες εικόνες ωστόσο προκύπτει και ότι η σκάλα δεν λειτούργησε καλά, καθώς επιτάχυνε ξαφνικά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολλών άνθρώπων.