Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ



Σοκαριστικό ατύχημα στην Ινδία: 12χρονος παρασύρθηκε από κυλιόμενη σκάλα και έπεσε από ύψος 15 μέτρων - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την τραγική στιγμή της πτώσης ενός 12χρονου, από ύψος 15 μέτρων, όταν το παντελόνι του «πιάστηκε» στις κυλιόμενες σκάλες εμπορικού κέντρου στην πόλη Ranchi της Ινδίας.

Στο βίντεο εμφανίζεται να παίζει στην κορυφή της κυλιόμενης σκάλας, ενώ κόσμος πηγαινοέρχεται. Κάποια στιγμή, φαίνεται να παρασύρεται και, ανήμπορος να κρατηθεί, να κάνει βουτιά στο κενό.



Σοβαρό ατύχημα στο μετρό της Ρώμης με δέκα τραυματίες - Και οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανάμεσά τους

Η σκάλα στον σταθμό Repubblica του υπόγειου σιδηροδρόμου στη Ρώμη κατέρρευσε προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 10 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ρώσων οπαδών που επισκέφθηκαν την ιταλική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της ΤΣΣΚΑ με τη Ρόμα.

 



Απίστευτο! Βρήκε φριχτό θάνατο όταν η μπλούζα του πιάστηκε στις κυλιόμενες σκάλες!

Ένας 48χρονος άνδρας βρήκε φριχτό θάνατο στο μετρό του Μπρονξ, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Carlos Alvarez έχασε τη ζωή του όταν η μπλούζα του πιάστηκε σε κυλιόμενες σκάλες και τον έπνιξε.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας δείχνει τον άτυχο άνδρα να προσπαθεί μάταια να απελευθερωθεί, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός WPIX/Channel 11.



Τουρκία: Δικαστικοί επιμελητές «ξήλωσαν» κυλιόμενες σκάλες από εμπορικό κέντρο

Τις κυλιόμενες σκάλες εμπορικού κέντρου στην Τουρκία ξήλωσαν δικαστικοί επιμελητές.

Ο ιδιοκτήτης του κέντρου πήρε δάνειο 5 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία όμως δεν μπόρεσε ποτέ να αποπληρώσει, πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις στη χώρα μετά την κατάρρευση της λίρας. Ως αποτέλεσμα το δικαστήριο επέβαλε κατάσχεση.



Πως κινούνται οι κυλιόμενες σκάλες; (βίντεο)

Οι κυλιόμενες σκάλες αποτελούν μέρος της καθημερινότητας και τις συναντά κανείς σε αεροδρόμια, εμπορικά καταστήματα και σταθμούς του μετρό, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις των πολιτών.

Έχετε όμως ποτέ αναρωτηθεί πώς λειτουργούν και πότε εφευρέθηκαν;