Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μετρό



Μετρό: Κλειστός ο σταθμός της Γραμμής 3 «Πειραιάς» το Σαββατοκύριακο

Kλειστός, θα παραμείνει το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 ο σταθμός της Γραμμής 3 του Μετρό «Πειραιάς» λόγω εργασιών για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.



Κλειστός ο σταθμός του Μετρό «Αγία Βαρβάρα» το Σαββατοκύριακο

Δεν θα λειτουργήσει αύριο Σάββατο 30/3 και Κυριακή 31/3, ο σταθμός του μετρό «Αγία Βαρβάρα», λόγω εργασιών για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού ηλεκτρονικού εισιτηρίου.



Οι αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό και του τραμ για την 25η Μαρτίου

Λόγω της διεξαγωγής παρελάσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μετρό και τραμ την Κυριακή και τη Δευτέρα (24-25 Μαρτίου).



Η ΣΤΑΣΥ προσέφυγε στη δικαιοσύνη για τη σημερινή στάση εργασίας σε Μετρό και Τραμ

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η ΣΤΑΣΥ κατά 6 σωματείων εργαζομένων της εταιρείας μετά την αιφνιδιαστική προκήρυξη, που ανακοινώθηκε λίγο πριν τη 1 σήμερα το μεσημέρι, για στάση εργασίας από τις 10 το βράδυ ως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Μετά την εξέλιξη αυτή αναμένεται νεότερη ανακοίνωση από τη ΣΤΑΣΥ για την εξέλιξη της εκδίκασης και τη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς.

 



Πτώση ατόμου στον σταθμό «Συγγρού-ΦΙΞ» – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 του μετρό

Διακόπηκαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι τα δρομολόγια στη γραμμή 2 του μετρό εξαιτίας πτώσης ατόμου στον σταθμό «Συγγρού-ΦΙΞ».

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 14:50 για πτώση ατόμου και στο σημείο έχουν σπεύσει 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα, αλλά και αστυνομικοί. Η κίνηση στη Γραμμή 2 διεξάγεται προσωρινά στα τμήματα Ανθούπολη – Ακρόπολη και Νέος Κόσμος – Ελληνικό.



24ωρη απεργία σε μετρό, τραμ, ηλεκτρικό την Τρίτη 28 Μαρτίου

Σε Εικοσιτετράωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι του Μετρό, του Ηλεκτρικού και του Τραμ την Τρίτη 28 Μαρτίου.
Το σωματείο των εργαζομένων (ΣΕΛΜΑ) αναφέρει πως πρόκειται για προειδοποιητική απεργία και θέτουν ξανά ζητήματα ασφαλείας σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ.
Η ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ