Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Meghan Markle: Η απαγόρευση και ο όρος που έβαλε στον πρίγκιπα Harry, μέχρι το γάμο



Η μέλλουσα πριγκίπισσα του βρετανικού θρόνου είναι μία νεαρή κοπέλα, με ισχυρή προσωπικότητα (γι’ αυτό άλλωστε τη συμπάθησε από την πρώτη στιγμή η Βασίλισσα Elisabeth) και όταν βάζει κάτι ως στόχο, φροντίζει και τον πετυχαίνει. Και ο πρώτος της στόχος, μέχρι το γάμο (θα γίνει στις 19 Μαΐου το 2018) είναι να κόψει την κακή συνήθεια του αγαπημένου της.

Ποια είναι αυτή; Το κάπνισμα.

Ο πρίγκιπας Harry είναι καπνιστής, κάτι που, όμως, δεν αρέσει στην Meghan Markle. Και τώρα, που αρραβωνιάστηκαν και μένουν μαζί, ήταν ξεκάθαρη μαζί του: κάπνισμα τέλος! Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, ήδη του απαγόρευσε να καπνίζει στο σπίτι. Και ο πρίγκιπας Harry, της υποσχέθηκε ότι θα το κάνει, βάζοντας ως καταληκτική ημερομηνία, εκείνη του γάμου τους.

«Ο Harry τής το υποσχέθηκε και θα το κάνει. Η Meghan είναι αντί-καπνίστρια και την ενοχλεί αφόρητα ο καπνός από το τσιγάρο» δήλωσε στην Daily Mail, μία πηγή κοντά στο ζευγάρι. Άλλωστε, η νεαρή ηθοποιός ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής και σκοπεύει να πείσει τον καλό της, να πράξει το ίδιο.

Πηγή κειμένου: 

mothersblog