Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μαζί στη ζωή,στη φρίκη του «Ορέστη»,μαζί και στον θάνατο



Στην τελευταία τους κατοικία οδηγούνται μάνα και κόρη, η Elena Natalia και η Livia Bunea. Στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Αρεδιού, λίγα χιλιόμετρα μακριά απ’ την Κόκκινη Λίμνη όπου εντοπίστηκαν μέσα σε ταξιδιωτικές βαλίτσες τα άψυχα σώματά τους, τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία.

Παρόντες στο τελευταίο αντίο οι άντρες της Πυροσβεστικής και της Brasal, οι άνθρωποι που νυχτοξημερώθηκαν προκειμένου να τις εντοπίσουν. Στον ιερό ναό του Αγ.Γεωργίου έφθασαν νωρίς το απόγευμα εξάλλου για να παραβρεθούν στην κηδεία ο νέος Αρχηγός Αστυνομίας, ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης καθώς και ο πρέσβης της Ρουμανίας. 

Η κηδεία τελείται δημοσία δαπάνη. Υπενθυμίζεται ότι ο χαροκαμένος πατέρας και σύζυγος κινεί αγωγή εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας για τους χειρισμούς της Αστυνομίας αναφορικά με την εξαφάνιση των δυο και κατά του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Λιγοστοί συγγενείς και φίλοι, αλλά και απλός κόσμος, λέει αυτή την ώρα το ύστατο χαίρε σε δυο ψυχές, θύματα ενός καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Το παρών τους έδωσαν και άνθρωποι του πολιτικού χώρου του τόπου. 

Στο προαύλιο της εκκλησίας γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Λίγο πριν τις 17.00 έφθασε στην εκκλησία και ο άνθρωπος που ανέσυρε τις δυο ψυχές από τους υγρούς τους τάφους, ο δύτης της Brasal, Πάμπος και ο Επικεφαλής των ερευνών Μάρκος Τράγκολας, Δ/ντης της Πυροσβεστικής.

 

Πηγή: sigmalive