Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ήταν τόσο μεθυσμένος που βγήκε στον αυτοκινητόδρομο χωρίς λάστιχα



Όταν οι άνθρωποι καταναλώνουν υπερβολική ποσότητα αλκοόλ πολλές φορές χάνουν τον ελέγχουν και δεν ξέρουν τι κάνουν.

 

Το κακό βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι μόνο ότι θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, αλλά ότι γίνονται επικίνδυνοι και για τους άλλους.

Μια τέτοια ακριβώς περίπτωση ήταν και ο τύπος που εντόπισαν και συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 2/12 οι αρχές σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Μπέρμιγχαμ.

Στην ανάρτηση που έκανε η τροχαία που ελέγχει την κυκλοφορία στους αυτοκινητόδρομους στα Δυτικά Μίντλαντς, ανέφερε πως εντόπισε και σταμάτησε έναν οδηγό που βρισκόταν στο τιμόνι ενός πολυτελούς SUV από το οποίο απουσίαζαν δυο λάστιχα - ένα εμπρός και ένα πίσω!

Ο τύπος, που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, είχε βγει στον αυτοκινητόδρομο και παρά το γεγονός ότι οι αρχές του έκαναν νόημα να σταματήσει, εκείνος συνέχισε να οδηγεί μέχρι που κάποια στιγμή κατέληξε στις μπαριέρες στην άκρη του δρόμου.

Όπως ενημέρωσε η τροχαία, η οποία μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφίες του οχήματος στο λογαριασμό της στο twitter, ο άνδρας συνελήφθη και κατηγορείται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ...