20
Απριλίου
2017
- 20:18
Τελευταία τροποποίηση στις 20 Απριλίου, 2017 - 20:20
![](https://www.briefingnews.gr/sites/default/files/styles/slider__638x287_/public/articles/oolllk.jpg?itok=4G1Wynft)
Μια 32χρονη μητέρα από τις ΗΠΑ -με τρία παιδιά- σιδέρωσε τον 9χρονο γιο της επειδή είχε ξεχάσει να πάρει κάποιες εργασίες του από το σχολείο.
Η γυναίκα όπως ήταν φυσικό συνελήφθη και κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκου. Σύμφωνα με το CBS του Μαϊάμι, η γυναίκα έκαψε δύο φορές το θώρακα του γιου της με πυρωμένο σίδερο.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η μητέρα είπε πως ακούμπησε το σίδερο «κατά λάθος» πάνω στον 9χρονο. Ωστόσο, συγχρόνως τον χτυπούσε με τη ζώνη. «Είναι εξωφρενικό να χρησιμοποιείται αυτού του τύπου ο βασανισμός για τιμωρία», δήλωσαν οι αστυνομικοί.
Η μητέρα κρατείται ενώ κατά τη διάρκεια της δεύτερης ακρόασης της υπόθεσης στο δικαστήριο ο γενικός εισαγγελέας είπε: «Το παιδί φοβάται τη μητέρα του. Πρέπει να απαιτήσουμε να μην υπάρχει καμία επαφή με τη μητέρα. Το παιδί τη φοβάται».