Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

γιος



Tριαντάφυλλος Παντελίδης – Πωλίνα Φιλίππου: Βάφτισαν τον γιο τους, Παντελή

 

Σε κλίμα χαράς, αλλά και συγκίνησης έγινε σήμερα η βάφτιση του γιου του Τριαντάφυλλου Παντελίδη και της συζύγου του, Πωλίνας Φιλίππου, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Το ζευγάρι που λόγω του lockdown αναγκάστηκε να ετοιμάσει γρήγορα το baby bloom του γιου του, τελικά τα κατάφερε και όλα ήταν όπως τα είχαν σχεδιάσει.



Σοκαριστικό: Πατέρας μαχαίρωσε τον 26χρονο γιό του έπειτα από καυγά

Μια αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε, την ημέρα των Χριστουγέννων ανάμεσα σε πατέρα και γιο, στη Θέρισσο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο καβγάς που σημειώθηκε, ήταν ανάμεσα σε μέλη οικογένειας με καταγωγή από την Αλβανία.



Διονύσης Πρώιος:Τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου ήταν όταν «έχασα» τον γιο του

O Διονύσης Πρώιος, που έγινε γνωστός μέσα από τη γνωστή εκπομπή μαγειρικής MasterChef εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε, ότι τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής του, όταν έχασε τον γιο του.



Υπάτιος Πατμάνογλου: Πατέρας για δεύτερη φορά

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Η σύζυγός του Εμμανουέλα Βογιατζή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του.

 

Τραγωδία- Πέθανε μία εβδομάδα μετά την κηδεία του γιου του

Μία οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τα Καλάβρυτα. Ένας άνδρας 70 ετών, δεν άντεξε τον πόνο από την απώλεια του γιου του και πέθανε σήμερα, μόλις μία εβδομάδα μετά την κηδεία του παιδιού του.