Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

ΗΠΑ: Άγρια δολοφονία μοντέλου – Βρέθηκε μέσα σε ψυγείο με το στόμα φιμωμένο



Άγρια δολοφονημένο βρέθηκε ένα μοντέλο στο Λος Άντζελες, το πτώμα του οποίου βρέθηκε μέσα σε ψυγείο με το στόμα φιμωμένο και τους καρπούς και τους αστραγάλους δεμένους μεταξύ τους.

Το μοντέλο Maleesa Mooney, 31 ετών, αδελφή της Γκουανέζας ποπ σταρ Jourdin Pauline, βρέθηκε δολοφονημένη στις 12 Σεπτεμβρίου 2023 μέσα στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Ο Magnus Daniel Humphrey συνελήφθη από την αστυνομία στο σπίτι του στο Hopkins στη Μινεσότα καθώς ταυτοποιήθηκε ως ο “ύποπτος” για την άγρια δολοφονία της Mooney.

“Το γραφείο του εισαγγελέα του Λος Άντζελες απήγγειλε κατηγορίες για φόνο εναντίον του Χάμφρεϊ”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Λος Άντζελες.

Ο 41χρονος Humphrey βρισκόταν υπό επιτήρηση μετά την αποφυλάκισή του στις 7 Φεβρουαρίου για υποθέσεις ναρκωτικών.

Είχε καταδικαστεί για μια σειρά από κακουργήματα στη Μινεσότα και το Ιλινόις, μεταξύ άλλων για οπλοκατοχή, επιθέσεις και σεξουαλικές επιθέσεις.

 

Η Mooney εργαζόταν ως μεσίτρια στο πρακτορείο Nest Seeker με έδρα το Μπέβερλι Χιλς και είχε μετακομίσει στη μονάδα Skye at Bunker Hill μόλις ένα μήνα πριν από το θάνατό της.

Η αδελφή της Mooney δήλωσε ότι η αδελφή της, ήταν δύο μηνών έγκυος όταν πέθανε και πως πάντα ήθελε να γίνει μητέρα.

“Δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασε η αδελφή μου και με πονάει ακόμα και να το σκέφτομαι”, δήλωσε η Pauline.

Οι γονείς της άτυχης 31χρονης ειδοποίησαν τις αρχές να μεταβούν στο διαμέρισμα της κόρης τους, μετά την αγωνιώδη προσπάθειά τους να την εντοπίσουν.

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της Mooney στο ψυγείο και κυλίδες αίματος στο πάτωμα.

Η έκθεση του ιατροδικαστή διαπίστωσε ότι η Mooney είχε υποστεί τραύματα από αμβλύ αντικείμενο στο πρόσωπο κεφάλι, στην πλάτη και στο αριστερό χέρι.

“Ωστόσο, με βάση τις συνθήκες του τρόπου με τον οποίο βρέθηκε η κ. Mooney, τα τραύματα αυτά υποδηλώνουν ότι πιθανότατα είχε εμπλακεί σε βίαιη σωματική διαμάχη πριν από το θάνατό της. Δεδομένου αυτού, ο ρόλος που μπορεί να διαδραμάτισαν τα ναρκωτικά ή/και το αλκοόλ στο θάνατο της κας Mooney, αν υπήρξε, είναι αβέβαιος”, αναφέρεται στην έκθεση.

Η τοξικολογική έκθεση έδειξε ότι το μοντέλο είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες.