Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 -

Η φράση της Κάμαλα Χάρις που την τελειώνει πολιτικά: «Αν δηλώνεις ότι είσαι χριστιανός δεν σε θέλουμε μαζί μας»



 Η πρωτοφανής δήλωση της Κ.Χάρις το Σάββατο, που είπε σε χριστιανό υποστηρικτή της σε δική της ομιλία ότι «έχει έρθει σε λάθος συγκέντρωση» επειδή αυτός αναφώνησε «Ο Ιησούς είναι ο Κύριος μας» ουσιαστικά χαρίζει τους πιστούς των ΗΠΑ στον Ν. Τραμπ.

Οι χριστιανοί ψηφοφόροι και γενικώς όσοι πιστεύουν στο Θείο σπεύδουν πλέον να ψηφίσουν το Ν.Τραμπ.

 
 

 

Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος το οποίο θα την ακολουθάει ακόμα και αν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές καθώς δείχνει την στάση της και την τοποθέτηση της απέναντι στην χριστιανική θρησκεία.

 

Όπως ο Τραμπ είπε σε αντίθεση με την Χάρις «εμείς αγαπάμε τους χριστιανούς, καλωσορίζουμε τους πιστούς και αγκαλιάζουμε τους ακόλουθους του Ιησού».

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ένας άνδρας από το πλήθος των υποστηρικτών της Kαμάλα Χάρις κατά την διάρκεια ομιλίας της εκστόμισε την φράση «ο Ιησούς είναι ο Κύριος μας».

Η φράση αυτή δεν άρεσε καθόλου στην Αμερικανίδα αντιπρόεδρο και απάντησε με ειρωνικό τρόπο «βρίσκεσαι σε λάθος συγκέντρωση φίλε».

Φυσικά, με την ενέργεια της αυτή έδειξε ότι όχι μόνο τείνει προς την αθεΐα αλλά δεν έχει και κανένα σεβασμό για τα θρησκευτικά πιστεύω των άλλων.