Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

Flydubai: Νέο βίντεο γεννά περισσότερα ερωτηματικά για τη συντριβή του μοιραίου αεροπλάνου



Πολλά και αναπάντητα  ερωηματικά δημιουργεί ένα νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τη δραματική πορεία του μοιραίου αεροπλάνου της Flydubai  μέχρι την πρόσκρουσή του στό έδαφος. 

 

Στο βίντεο φαίνεται πολύ καθαρά πως η πορεία που ακολουθεί αλλά και η μεγάλη κλίση που είχε λάβει το μοιραίο Boeing, μόνο σε διαδικασία προσγείωσης δεν παρέπεμπε. Όπως αναφέρουν ειδικοί αναλυτές, κάτι άλλο πιθανώς  συνέβαινε στο αεροπλάνο εκτός από τις άσχημες καιρικές στυθήκες, κατά τη φάση της δεύτερης προσπάθειας προσέγγισης του αεροδρομίου για προσγείωση. 

Η  έρευνα στα «μαύρα» κουτιά θα δώσει τις τελικές απαντήσεις για το τι συνέβη στο αεροπλάνο. Όμως αυτό το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα ότι κάτι πιο σοβαρό συνέβηκε στο αεροπλάνο από τις πρώτες αναφορές για τις καιρικές συνθήκες. Η πτώση του είναι όπως βλέπουμε σχεδόν κάθετη υποδεικνύοντας απώλεια στήριξης ενώ και η ένταση της σύγκρουσης (κάτι που φαίνεται και από την διάλυσή του σε μικρά κομμάτια στο έδαφος) μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο το μυστήριο για το τι συνέβη στην συγκεκριμένη πτήση.