Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Έλον Μασκ: «Μην ελπίζετε σε μία επιστροφή στην κανονικότητα – Το 2024 θα είναι η πιο τρελή χρονιά»!



Με μία πρόβλεψη που «άναψε φωτιές», χαρακτήρισε το 2024 ο ιδιοκτήτης του X, Έλον Μασκ, ο οποίος είπε ότι το νέο έτος θα είναι η πιο τρελή χρονιά της Ανθρωπότητας.

Η πρόβλεψη αυτή έγινε ως απάντηση σε ανάρτηση ενός ακόλουθου του στο X, που υποδηλώνει την ελπίδα για επιστροφή στην κανονικότητα το 2024 μετά από «4 χρόνια τρέλας», με τον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη να απαντάει:

«Η πρόβλεψή μου είναι ότι το 2024 θα είναι ακόμα πιο τρελό».

 

 

Ένας άλλος ακόλουθος επιβεβαίωσε την πρόβλεψη αυτή και συντάχθηκε με την άποψη του Έλον Μασκ.

«Το έτος 2024 έχει προγραμματιστεί να είναι μια ιστορική εκλογική χρονιά, σηματοδοτώντας μια κρίσιμη δοκιμασία με εκλογές σε περίπου 70 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ινδίας, του Μεξικού και της Νότιας Αφρικής. 

Πάνω από 3,7 δισεκατομμύρια ψηφοφόροι είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν και οι επιλογές τους μπορεί να αντηχήσουν παγκοσμίως, διαμορφώνοντας μελλοντικές επιπτώσεις».

Τον Νοέμβριο, ο Μασκ είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να ψηφίζει τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στις εκλογές του 2024 τον οποίο άλλωστε επικρίνει συνεχώς καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για το γεγονός ότι ο πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα ενός Γ’ ΠΠ.

Όταν ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν να ψηφίσει υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, ο Μασκ απάντησε: «Δεν επιβεβαιώνω ότι θα ψήφιζα στον Τραμπ. Είναι αναμφισβήτητα μια δύσκολη απόφαση».