Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

Τέσλα



Περικοπές στην Tesla – Απολύει πάνω από το 10% του προσωπικού της σε όλο τον κόσμο

Η Tesla θα απολύσει πάνω από το 10% του εργατικού δυναμικού της σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα της εταιρείας που είδε το Reuters, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη μείωση των πωλήσεων που καταγράφεται εν μέσω ενός εντεινόμενου πολέμου τιμών για τα ηλεκτρικά οχήματα.



Έξω φρενών ο Έλον Μασκ με Βραζιλιάνο δικαστή που έκλεισε ύποπτους λογαριασμούς στο «Χ»

Έξω φρενών έγινε ο Έλον Μασκ με Βραζιλιάνο δικαστή που έκλεισε ύποπτους λογαριασμούς για διάδοση fake news στην πλατφόρμα «Χ» του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.



Έλον Μασκ: Οι αναρτήσεις του στα ελληνικά και η σημασία τους

Ο μεγιστάνας της Tesla και του Χ, Έλον Μασκ χρησιμοποιεί αρκετά συχνά ελληνικές λέξεις ή γράμματα για να δημοσιεύει στο X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter) κάνοντας τα εκατομμύρια των ακολούθων του να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν το κρυφό τους νόημα.



Έλον Μασκ: «Μην ελπίζετε σε μία επιστροφή στην κανονικότητα – Το 2024 θα είναι η πιο τρελή χρονιά»!

Με μία πρόβλεψη που «άναψε φωτιές», χαρακτήρισε το 2024 ο ιδιοκτήτης του X, Έλον Μασκ, ο οποίος είπε ότι το νέο έτος θα είναι η πιο τρελή χρονιά της Ανθρωπότητας.



Πρώην υπάλληλος της Tesla «καίει» τον Έλον Μασκ – «Ο αυτόματος πιλότος των αυτοκινήτων της εταιρείας δεν είναι ασφαλής»

Ένας πρώην υπάλληλος της Tesla υποστήριξε πως η τεχνολογία που τροφοδοτεί τα αυτόνομα οχήματα της εταιρείας δεν είναι αρκετά ασφαλής για να χρησιμοποιηθεί σε δημόσιους δρόμους.



Επαναλειτουργεί σύμφωνα με τον Elon Musk το εργοστάσιο της Tesla στο Φρίμοντ

Tην επαναλειτουργία του εργοστασίου ηλεκτρικών οχημάτων της Tesla στο Φρίμοντ της Καλιφόρνιας που διέκοψε τη λειτουργία του για δύο ημέρες μέσα στην εβδομάδα, εξαιτίας «έλλειψης εξαρτημάτων» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της εταιρείας Elon Musk.