Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ελον Μασκ



Ο Έλον Μασκ περνά τον Τζεφ Μπέζος και γίνεται ο πλουσιότερος στις ΗΠΑ ξανά

Ξανά στην κορυφή της λίστας του Forbes ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στις ΗΠΑ βρίσκεται από χθες ο CEO της Tesla, Έλον Μασκ -και δεύτερος πλουσιότερος στον κόσμο- εκτοπίζοντας τον ιδρυτή και πρόεδρο της Amazon, Τζεφ Μπέζος, που του είχε «κλέψει» τη θέση.



SpaceX: Τρίτη δοκιμαστική εκτόξευση του πυραύλου Starship του Έλον Μασκ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τρίτη δοκιμαστική εκτόξευση του διαστημοπλοίου Starship της SpaceX με την οποία ο Έλον Μασκ ευελπιστεί να κάνει πιο προσιτά τα διαστημικά ταξίδια.



Έλον Μασκ: Πήγε αγκαλιά με τον γιο του στο εργοστάσιο της Tesla που χτυπήθηκε από σαμποτέρ

Έχοντας στους ώμους του τον τετράχρονο γιο του «X Æ A-12», το αφεντικό της Tesla, Έλον Μασκ, επισκέφθηκε σήμερα το εργοστάσιο της εταιρείας του στο Γκρινχάιντε κοντά στο Βερολίνο, υπό το δυνατό χειροκρότημα χιλιάδων εργαζομένων.



Ο Έλον Μασκ μήνυσε τον CEO της OpenAI: «Στοχεύει στο κέρδος και όχι στο καλό της ανθρωπότητας»

Ο Έλον Μασκ μήνυσε την OpenAI δημιουργό του ChatGPT και τον διευθύνοντα σύμβουλό της Σαμ Άλτμαν, κατηγορώντας τον ότι εγκατέλειψε την αρχική αποστολή – να αναπτύξει τεχνητή νοημοσύνη προς όφελος της ανθρωπότητας – και όχι για το κέρδος.



Ο πρώτος άνθρωπος με εμφύτευμα της Neuralink μπόρεσε να ελέγξει ποντίκι υπολογιστή με τη σκέψη του, δήλωσε ο Μασκ

Ένας ασθενής, στον εγκέφαλο του οποίου έχει εμφυτευτεί το τσιπ της Neuralink, μπορεί πλέον να ελέγχει ένα ποντίκι υπολογιστή μόνο με τη σκέψη του, κατά δήλωση του ιδρυτή της εταιρείας, Έλον Μασκ.



Έλον Μασκ: Οι αναρτήσεις του στα ελληνικά και η σημασία τους

Ο μεγιστάνας της Tesla και του Χ, Έλον Μασκ χρησιμοποιεί αρκετά συχνά ελληνικές λέξεις ή γράμματα για να δημοσιεύει στο X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter) κάνοντας τα εκατομμύρια των ακολούθων του να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν το κρυφό τους νόημα.