Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Αποτρόπαιο έγκλημα στις ΗΠΑ – Πατέρας σκότωσε τη γυναίκα του και τις 3 κόρες του μετά από καβγά για οικονομικούς λόγους



Ένα έγκλημα συγκλόνισε τις ΗΠΑ, καθώς πατέρας σκότωσε τη σύζυγό του και τις 3 κόρες του. Το έγκλημα, που έγινε στην πόλη Tinley Park, ένα προάστιο στο Σικάγο του Ιλινόις, έγινε από τον Maher Kassem, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του και τις τρεις κόρες του στο υπόγειο του σπιτιού τους, κατά τη διάρκεια ενός άγριου καβγά για τα οικονομικά τους.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ο θύτης πήρε την αστυνομία λέγοντας: «Η πεινασμένη για λεφτά βρόμα με έσπρωξε να το κάνω». Ο 63χρονος Kassem είπε στην αστυνομία ότι είχε πρόσφατα συνταξιοδοτηθεί, αφού δούλευε «όλη του τη ζωή» για να προσφέρει στην οικογένειά του μια «καλύτερη ζωή». Είπε ότι αισθανόταν πως η σύζυγός του, Majeda, και οι κόρες του, Halema και Zahia, 25 ετών, και Hanan, 24 ετών, δεν τον εκτιμούσαν.

Στη συνέχεια, ανέφερε στην αστυνομία πως η σύζυγός του «ανησυχούσε για τα χρήματα και πώς θα μπορούσε να τα πάρει». «45 χρόνια, 45 χρόνια… Δούλεψα 45 χρόνια και μου συμπεριφερόταν σαν σκύλο», συμπλήρωσε. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια είχε μια κάβα στη γειτονιά.

 

Το πρωί της Κυριακής, ο 19χρονος γιος του άκουσε τον καβγά και τον πατέρα του να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες στο υπόγειο. Αφού άκουσε τους πρώτους πυροβολισμούς, ο γιος έτρεξε στο υπόγειο όπου είδε τα πτώματα των αδελφών του να κείτονται στο έδαφος.

Στη συνέχεια, είδε τον πατέρα του να πυροβολεί τη μητέρα του επτά φορές. Και οι τρεις κόρες πυροβολήθηκαν στο κεφάλι. Η μία πυροβολήθηκε και στην πλάτη, με τη σφαίρα να εξέρχεται από το σώμα της μέσω του πιγουνιού της. 

Ο Maher τηλεφώνησε τότε στην αστυνομία, λέγοντάς τους ότι η σύζυγός του «είχε πυροβοληθεί», αλλά δεν παραδέχτηκε ότι ο ίδιος τη δολοφόνησε. Όταν η αστυνομία έφτασε στον τόπο του εγκλήματος, ο άνδρας παραδέχτηκε τις πράξεις του: «Εγώ το έκανα… Θα πάω στη φυλακή».

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δεκατρείς κάλυκες μαζί με δύο όπλα – ένα περίστροφο 38 χιλιοστών και ένα ημιαυτόματο πιστόλι 9 χιλιοστών. Το περίστροφο των 38 χιλιοστών βρέθηκε πίσω από ένα μαξιλάρι καναπέ, ενώ το πιστόλι βρέθηκε κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού, δίπλα σε έναν άδειο γεμιστήρα.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο καβγάς έγινε αρχικά μεταξύ του Maher και μιας από τις 25χρονες κόρες του. Οι άλλες κόρες και η σύζυγος αναμίχθηκαν αργότερα και, όταν αυτός εξερράγη, του έλεγαν να «ηρεμήσει».

Μια φίλη και πρώην συνάδελφος της Zahia δήλωσε ότι της είχε εκμυστηρευτεί στο παρελθόν για τον «ψυχικά άρρωστο» πατέρα της.