Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

παιδιά



Αλεξανδρούπολη: Οι παράξενες συμπεριφορές που «πρόδωσαν» την εκπαιδευτικό που κλείδωνε παιδιά σε αποθήκη

«Δωμάτιο αποσυμπίεσης», στο οποίο τα παιδιά «θα διαχειρίζονταν τα συναισθήματα και τις ανησυχίες τους, χαρακτηρίζει στο μίνι απολογητικό υπόμνημα, που έδωσε στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, η παιδαγωγός που ομολόγησε ότι κλείδωνε παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού σε ένα μικρό αποθηκάκι του κτιρίου, με κλειστά τα φώτα.



Η Μέγκαν Μαρκλ διάβασε τα αγαπημένα της παραμύθια σε μικρούς ασθενείς

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μία γλυκιά έκπληξη στους μικρούς ασθενείς του Νοσοκομείου Παίδων στο Λος ‘Αντζελες (CHLA) για τη στήριξη της ετήσιας εκστρατείας «Make March Matter».



Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί έναντι της ιλαράς στον παιδικό πληθυσμό σε οικισμούς Ρομά

Στο πλαίσιο των δράσεων του ΕΟΔΥ για την πρόληψη εμφάνισης αλλά και μη διασποράς κρουσμάτων ιλαράς, κλιμάκια του Οργανισμού, με τη συμμετοχή των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ), ξεκίνησαν από τις 12 Μαρτίου, να εμβολιάζουν μαζικά κατά της ιλαράς – ερυθράς – παρωτίτιδας τον παιδικό πληθυσμό, ηλικίας 1-14 χρόνων, σε οικισμούς Ρομά εντός των διοικητικών ορίων της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Πελοπον



ΠΟΥ: Θύματα παρενόχλησης μέσω διαδικτύου σχεδόν 1 στα 6 παιδιά

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δημοσίευσε στοιχεία που δείχνουν ότι περίπου το 16% των παιδιών ηλικίας 11 με 15 ετών δηλώνουν ότι έπεσαν θύματα παρενόχλησης στο διαδίκτυο το 2022.



Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 22 ετών στον 63χρονο απόστρατο που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε ΙΧ και άνοιξε φιάλες υγραερίου

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, επέβαλε ποινή κάθειρξης 22 ετών και εννιά μηνών, στον 63χρονο απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας που κλειδώθηκε με τα δύο παιδιά του σε ΙΧ και άνοιξε φιάλες υγραερίου. 



Επίδομα γέννησης: Πόσο θα αυξηθεί – Πώς καθορίζεται η ενίσχυση

Το επίδομα γέννησης αναμένεται να αυξηθεί μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου και τροποποιήθηκε ως προς το καθορισμό της ενίσχυσης.