Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

«Ανοησίες» – Έξαλλο το παλάτι με ισπανική εκπομπή που μετέδωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον ήταν σε κώμα



Αξιωματούχοι του παλατιού στη Βρετανία φέρεται να είναι έξαλλοι μετά τους «κατασκευασμένους¨» ισχυρισμούς ισπανικής ειδησεογραφικής εκπομπής ότι η Κέιτ Μίντλετον ήταν σε «κώμα» και σε «μεγάλο κίνδυνο» μετά από εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Η δημοσιογράφος Concha Calleja ισχυρίστηκε ότι οι γιατροί έπρεπε να δράσουν γρήγορα καθώς «έσωζαν τη ζωή της» σε μια εκπομπή την ημέρα πριν η πριγκίπισσα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η 59χροονη συγγραφέας, η οποία έχει εμφανιστεί στην ισπανική τηλεόραση ως ειδικός σε βασιλικά θέματα, δήλωσε ότι οι «δραστικές» ενέργειες της ιατρικής ομάδας περιλάμβαναν τη διασωλήνωση της 42χρονης πριγκίπισσας της Ουαλίας και ότι την έβαλαν σε τεχνητό κώμα.

«Υπήρξαν σοβαρές επιπλοκές που δεν περίμεναν, επειδή η επέμβαση πήγε καλά, αλλά η μετεγχειρητική περίοδος δεν πήγε τόσο καλά», είπε. Συνέχισε, λέγοντας ότι η ανάρρωση της Κέιτ «ενδεχομένως να απαιτούσε λίγη βοήθεια και δεν αναφέρομαι μόνο στην οικογένειά της» – καθώς, όπως είπε, «πρακτικά ένα ολόκληρο νοσοκομείο» στήθηκε για να την υποστηρίξει στο σπίτι τους στο Ουίνδσορ.

Αλλά οι ισχυρισμοί που έγιναν στο ειδησεογραφικό κανάλι Fiesta διαψεύστηκαν από το παλάτι, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Είναι εντελώς ανοησίες», δήλωσε μια πηγή στην Telegraph. «Καμία προσπάθεια δεν έγινε από τον εν λόγω δημοσιογράφο να ελέγξει τα γεγονότα που είπε με οποιονδήποτε στο σπίτι. Είναι εντελώς επινοημένο».

Το Fiesta, το κανάλι με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Ισπανία για 13 χρόνια, είναι γνωστό για τα κουτσομπολίστικα σόου του και ιδρύθηκε από μια ιταλική εταιρεία μέσων ενημέρωσης που ανήκε στο παρελθόν στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Οι ισχυρισμοί σχετικά με την πριγκίπισσα της Ουαλίας έγιναν γρήγορα viral και αναμεταδόθηκαν ακόμη και από τις πιο σοβαρές ιστοσελίδες της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των El Confidencial, La Vanguardia και La Razon.