Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

παλατι



Αυτός είναι ο λόγος που κανένας βασιλιάς δε θέλει να μείνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Tο μεγαλοπρεπές παλάτι του Μπάκιγχαμ μπορεί κάθε χρόνο να το επισκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι ωστόσο κανένας βασιλιάς δεν θέλει πραγματικά να ζει εκεί.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είναι η επίσημη κατοικία του μονάρχη από το 1837 αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το αγαπημένο σπίτι για τους βασιλιάδες και τις βασίλισσες.



Daily Mail: Η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να αποκαλύψει πως έχει καρκίνο, γιατί εκβιάστηκε

Στον ισχυρισμό ότι η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, αφού απειλήθηκε από αγνώστους ότι θα διαδώσουν τα γραφόμενα στον ιατρικό της φάκελο, προέβη η βρετανική «Daily Mail».



Ο βασιλιάς Κάρολος μετανιώνει για τον Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος μετάνιωσεγια τον τρόπο που μεγάλωσε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι.  «Τα πήγαιναν απίστευτα καλά. Νομίζω ότι ο Κάρολος μάλλον μετανιώνει που δεν ήταν αυστηρός με τον Χάρι και τον Ουίλιαμ», δήλωσε η ειδική σε θέματα του παλατιού Ίνγκριντ Σιούαρντ, στο «Fox News Digital»



Βασιλιάς Κάρολος: «Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά»

Ο βασιλιάς Κάρολος ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, μίλησε το πρωί της Πέμπτης, για την «ειδική προσευχή» που κάνει φέτος το Πάσχα, ενώ τόνισε πως «θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά».



Το παλάτι «σπάει τη σιωπή του» σχετικά με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον, το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες. Η αποκάλυψή για την υγεία της συγκίνησε τους Βρετανούς.



Πόσο καιρό ετοίμαζε το βίντεο της ανακοίνωσης του καρκίνου η Κ.Μίντλετον – Πώς το αποφάσισε

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε πριν από δύο εβδομάδες να ανακοινώσει τη διάγνωση καρκίνου για να προστατεύσει τα παιδιά της, επειδή «ανακρίθηκαν» στο σχολείο, όπως υποστηρίζεται.