Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

Τρίκαλα: Βίαζε ανήλικες συγγενείς του



Aπίστευτα μαρτύρια φαίνεται να έζησαν στα χέρια Αλβανού παιδεραστή εδώ και 6 χρόνια ανήλικες φίλες και συγγενείς του. Η δράση του Αλβανού από το 2007 έως τον Οκτώβριο του 2013 άφησε πίσω του ακόμα και 6χρονο θύμα.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι του 2013, όταν ένα 6χρονο κοριτσάκι αποκάλυψε στους γονείς του ότι ο αλλοδαπός την είχε πάει σε ερημική τοποθεσία με το αυτοκίνητό του και επιχείρησε να τη βιάσει. Όταν ο Αλβανός κατάλαβε ότι άρχισε να γίνεται γνωστή η δράση του εξαφανίστηκε, τον Φεβρουάριο του 2014, ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του από την ανακρίτρια Τρικάλων και αναζητείται από την Αστυνομία.

Η έρευνα που διενεργήθηκε από την Αστυνομία προκάλεσε σοκ, αφού έφερε στο φως το γεγονός ότι ο αλλοδαπός είχε αφήσει αρκετά ανήλικα θύματα στο πέρασμά του.
Το 2009 επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος 14χρονης που ήταν συγγενής του -χωρίς να τα καταφέρει. Φαίνεται ότι το άρρωστο μυαλό του δεν ησύχασε και μετά την πρώτη του αποτυχία συνέχισε να καραδοκεί. Αποτέλεσμα αυτής της άρρωστης εμμονής ήταν ότι κατάφερε να βιάσει την κοπέλα 4 χρόνια αργότερα.

Δεν ήταν το μοναδικό ανατριχιαστικό γεγονός για τον δράστη, αφού κατά τη διάρκεια μιας μακράς περιόδου -από το 2008 έως το 2012- ο Αλβανός βίαζε κατ’ επανάληψη άλλη 13χρονη συγγενή του.
Σήμερα έρχονται στο φως κι άλλες αποκαλύψεις για το έργο του Αλβανού «δράκου». Μια ακόμα 14χρονη κοπέλα είπε στη μητέρα της ότι ο δράστης ασελγούσε σε βάρος της εδώ και επτά χρόνια συνεχώς. Από την τρυφερή ηλικία των 7 ετών. Άλλο κοριτσάκι, ανήλικο επίσης, ανέφερε στους γιατρούς που την εξέτασαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ότι ο δράστης τη βίαζε δύο με τρεις φορές κάθε εβδομάδα. Μάλιστα, είχε επιχειρήσει να τη δωροδοκήσει με χρήματα -της είχε προσφέρει 20 ευρώ. Η μικρή δεν δέχτηκε και τότε την απείλησε λέγοντάς της ότι θα το μετανιώσει αν μιλήσει. 

Ο παιδοψυχίατρος που παρακολουθεί τα ανήλικα θύματα βεβαίωσε ύστερα από εξέτασή τους ότι όλες αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, ήταν ο άνθρωπος ο οποίος άκουσε με όλες τους τις λεπτομέρειες τα απίστευτα μαρτύρια που έζησαν στα χέρια του δράστη οι ανήλικες. Συγκλονισμένοι από τις φρικιαστικές λεπτομέρειες ήταν και οι αστυνομικοί, οι οποίοι πήραν τις καταθέσεις τους προκειμένου να συντάξουν τη δικογραφία. 

Ο Αλβανός συνεχίζει να είναι άφαντος και αναζητείται. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Τρικάλων, όπου και υποβλήθηκε η δικογραφία από την Εισαγγελία, του άσκησε αυτεπαγγέλτως ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και ασέλγεια ανηλίκου με αμοιβή.