Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Συγγενής του επιχειρηματία που οδηγούσε μεθυσμένος στην Αθήνα: «Έχει μετανιώσει όσα έκανε»



Δηλώσεις στην εκπομπή LIVE NEWS έκανε στενός συγγενής του 73χρονου επιχειρηματία, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα αφού οδηγούσε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα.

«Δεν έγινε κανένα ανάποδο, όλη η οδήγηση ήταν πάνω σε πλαίσια, απλά δεν μπορούσαν και οι αστυνομικοί, και μακάρι να μπορούσαν να μπούνε μπροστά για να τον σταματήσουν», δηλώνει ο στενός συγγενής του επιχειρηματία για όσα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, όταν ο 73χρονος οδηγούσε μεθυσμένος στην Αθήνα.

«Στο Σύνταγμα που πέρασε μισό σχεδόν, όχι ολόκληρο, μισό σχεδόν κόκκινο… και πήγανε, οι άνθρωποι εκεί της Τροχαίας με το αυτοκίνητό τους του έκαναν νόημα να σταματήσει, αυτό ήταν το τεράστιο λάθος που δεν σταμάτησε να πληρώσει ένα πρόστιμο και αν θα το πλήρωνε, μπορεί να μην τον αφήνανε κιόλας να φύγει διότι δεν ήταν μεθυσμένος.

Κι αυτός απ’ τον τρόμο του σαλτάρισε και έκανε όλες τις πράξεις από δω κι από κει χωρίς να μπει σε ανάποδο ρεύμα. Δεν μπήκε σε ανάποδο ρεύμα. Τον έπιασε αμόκ φόβου και γι’ αυτό έφυγε και το μετάνιωσε οικτρά».

«Του κάνανε τεστ και δεν έκανε τίποτα, κάτι ελάχιστα, γιατί δεν πίνει διότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του, μαρμαρυγή. (…) Βεβαίως φταίει γιατί δεν σταμάτησε στο πρώτο στοπ που του κάνανε. Αυτό και το ‘χει χιλιομετανιώσει.

Θα πλήρωνε ένα πρόστιμο εκείνη την ώρα ή θα του δίνανε ένα χαρτί να πάει να πληρώσει και τελείωνε το θέμα, θα πήγαινε στο σπίτι του, αλλά τον έπιασε πανικός», συμπληρώνει ο στενός συγγενής του 73χρονου.

Όπως υποστηρίζει στο LIVE NEWS ο στενός συγγενής του, πολλά από τα στοιχεία για την καταδίωξη που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Δεν κρίθηκε ότι είχε πιεί. Είχε 1,16 απ’ ότι μου είπε. 1,16 γιατί του έκαναν αλκοτέστ, όταν έφθασε κάτω, ήρθε στο σπίτι μας, βέβαια πέρασε κακώς τα κόκκινα φανάρια γιατί τον έπιασε αμόκ και φόβος κι έφτασε έξω από το σπίτι», εξηγεί ο στενός συγγενής του 73χρονου.