Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

επιχειρηματιας



Συγγενής του επιχειρηματία που οδηγούσε μεθυσμένος στην Αθήνα: «Έχει μετανιώσει όσα έκανε»

Δηλώσεις στην εκπομπή LIVE NEWS έκανε στενός συγγενής του 73χρονου επιχειρηματία, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα αφού οδηγούσε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα.



Λουτράκι: Δείτε τον επιχειρηματία που έδωσε τέλος στη ζωή του

O επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της θρυλικής πιτσαρίας AMI, πατέρας δυο παιδιών, είναι οάνθρωπος που αυτοκτόνησε ξημερώματα 26 Δεκεμβρίου



Έγκλημα στη Ρόδο: Ομολόγησε ο δολοφόνος του επιχειρηματία - Βρέθηκε οπλοστάσιο στο σπίτι του

«Έσπασε» ο 46χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο τον 43χρονο επιχειρηματία Ι. Μ. μέσα στο αυτοκίνητό του σε δασική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αταβύρου στη Ρόδο και υπέδειξε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας το σημείο όπου έγινε το έγκλημα, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε παράνομος οπλισμός.



Χαλκιδική: Οι απαντήσεις του επιχειρηματία που κατηγορείται ότι πέταξε τους ελεγκτές από τη σκάλα - «Ούτε χασίς να έκρυβα»!

Το επεισόδιο που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στη Χαλκιδική μεταξύ ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης και κλιμακίου του ΕΦΚΑ, που πήγε για αιφνιδιαστικό έλεγχο, πήρε γρήγορα διαστάσεις.



Χαλκιδική: Επιχειρηματίας πέταξε τους ελεγκτές από τη σκάλα

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε στη Χαλκιδική μεταξύ ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης και κλιμακίου του ΕΦΚΑ, που πήγε για αιφνιδιαστικό έλεγχο.



Τραγωδία στη Πάρο: Νεκρός στο βυθό βρέθηκε ο αγνοούμενος επιχειρηματίας

Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει από σήμερα το πρωί, το νησί της Πάρου. 

Ο τραγικός επίλογος της αναζήτησης του 62χρονου Παριανού επιχειρηματία, γράφτηκε σήμερα το πρωί, όταν στο λιμάνι της Πούντας Πάρου, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του στο βυθό. Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι μέσα σε αυτό βρίσκονταν δυστυχώς και ο 62χρονος.