Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

«Σκάει» υποψηφιότητα του άφθαρτου Tζιτζικώστα για την ηγεσία της Ν.Δ.



Πολύ πιθανόν να διεκδικήσει την αρχηγία της κεντροδεξιάς παράταξης είναι οΑπόστολος Τζιτζικώστας. Σύμφωνα με πληροφορίες ,το όνομα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας , ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ώρες. Τα επιχειρήματα που βάζουν στο τραπέζι οι υποστηρικτές αυτής της υποψηφιότητας, είναι πως ο περιφερειάρχης έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει η νέα κεντροδεξιά για να περάσει στην επόμενη φάση της.

Είναι από καλή αστική οικογένεια, έχει δεξιές οικογενειακές καταβολές, ενώ ο ίδιος κινείται στον μεσαίο χώρο, ενώ είναι πιο νέος από τον Τσίπρα, αφού είναι μόλις 37 ετών, ενώ έχει καταγράψει ένα 70% σε μία περιοχή σημειολογική για την κεντροδεξιά παράταξη, αλλά και ευαίσθητη εθνικά όπως είναι η Μακεδονία.

Το βέβαιο είναι πως αυτή την ώρα στην Αθήνα υπάρχουν έντονες πολιτικές ζυμώσεις, για μία πιθανή υποψηφιότητα του. Ο ίδιος δεν ανοίγει τα χαρτιά του, οι πληροφορίες ωστόσο, τον θέλουν να σκέφτεται κάτι τέτοιο, μόνο αν έχει την συγκατάθεση του Καραμανλή, τον οποίο συμβουλεύεται συχνά.