Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

υποψηφιότητα



Υποψήφιος δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη κατεβαίνει ο Σπύρος Βούγιας

Με τον Σπύρο Βούγια υποψήφιο για τον δημαρχιακό θώκο του κεντρικού δήμου, πνεύμα συνεργασίας και σύνθημα «ΜΑΖΙ για τη Θεσσαλονίκη» προχωρά ο συνδυασμός «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» στη μάχη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ανακοινώθηκε σήμερα στην πρώτη εκδήλωσή του, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Αλέξανδρος».



Βραζιλία: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Λούλα

Ο φυλακισμένος πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα απέσυρε την υποψηφιότητά του, επιτρέποντας στον νυν υποψήφιο αντιπροέδρο του Κόμματος των Εργαζομένων (PT) Φερνάντο Χαντάντ να διεκδικήσει την προεδρία στις εκλογές της 7ης Οκτωβρίου.

Ο κ. Λούλα τερματίζει έτσι μια νομική μάχη ενάντια στην απαγόρευση της υποψηφιότητά του λόγω της καταδίκης του για διαφθορά.



Βραζιλία: Κατατέθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του φυλακισμένου Λούλα στις προεδρικές εκλογές

Το Κόμμα Εργαζομένων (PT) στη Βραζιλία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι υπέβαλε επίσημα στην εκλογική επιτροπή, το Ανώτατο Εκλογοδικείο (TSE), την υποψηφιότητα του φυλακισμένου ιστορικού του ηγέτη, Λούλα ντα Σίλβα, στις επικείμενες προεδρικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο.



Μπουτάρης: «Θα είμαι δήμαρχος έως 100 χρονών»

«Κλείδωσε» επίσημα η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη για τη διεκδίκηση μιας τρίτης δημαρχίας στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατέβει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο δημαρχιακό μέγαρο, με θέμα «Επίσπευση Εκλογών».



Κώστας Μπακογιάννης: «Παράθυρο» για τον Δήμο της Αθήνας! (βίντεο)



Η Όπρα… ξανακαθησυχάζει τον Τραμπ – «Δεν θα θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος»