![](https://www.briefingnews.gr/sites/default/files/styles/slider__638x287_/public/field/image/athens-metro-agios-nikolaos-station-1024x768.jpg?itok=quHVmTbN)
Σήμερα και όχι αύριο θα πραγματοποιηθεί τελικά η στάση εργασίας των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς. Έτσι, μετρό, τραμ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος δεν θα κινηθούναπό τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα.
Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την ένταξη των συγκοινωνιών στο υπερταμείο αλλά και για την καθυστέρηση της υπογραφής νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας πραγματοποιούν και σήμερα στάση εργασίας από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις συνεχίζουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.
Στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου και οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας οι οποίοι ξεκινούν πενθήμερη απεργία μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24 Ιουνίου.