Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

στάση



Πως να προστατεύσετε τη μέση σας από την καθημερινότητα

Πολλοί άνθρωποι εκδηλώνουν επαναλαμβανόμενες κρίσεις οσφυαλγίας, συχνά λόγω συνδυασμού της κακής στάσης του σώματος με την άσκηση υπερβολικών πιέσεων στη μέση τους.



ΠΟΕ – ΟΤΑ: Στάση εργασίας στις 5/6

Πανελλαδική στάση εργασίας όλων των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, την Τετάρτη 5 Ιουνίου, από τις 8.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι προκήρυξε η ΠΟΕ - ΟΤΑ.
Η ΠΟΕ – ΟΤΑ έχει αίτημα την άμεση έκδοση από το ΑΣΕΠ των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.



Τips για τη σωστή στάση σώματος

Η στάση σώματος που υιοθετούμε όταν περπατάμε, στεκόμαστε όρθιοι ή καθόμαστε επηρεάζει την υγεία μας, από τη σπονδυλική στήλη μέχρι την αναπνευστική λειτουργία, αλλά και τη διάθεση και την εμφάνισή μας.



«Αφαντα» τα λεωφορεία

Περίπου τα μισά από τα 950 λεωφορεία που δρομολογούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής βγήκαν σήμερα από τα αμαξοστάσια: Οι περισσότεροι οδηγοί, αντί για στάση εργασίας που είχε εξαγγελθεί προχώρησαν και αυτοί σε απεργία.



Διακοπή στα δρομολόγια του Μετρό -Πτώση ατόμου στις ράγες

Συναγερμός σήμανε στο Μετρό μετά την πτώση ατόμου στις ράγες της γραμμής 2, που είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή  της κυκλοφορίας των συρμών.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η κυκλοφορία αφορά τη γραμμή 2 του Μετρό Ανθούπολη – Ελληνικό, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του ατόμου που έπεσε στις γραμμές.



Στάση εργασίας στο μετρό έως τις 9.00 π.μ.

Ταλαιπωρία περιμένει το πρωί το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας λόγω στάσεως εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο μετρό.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, λόγω της στάσης εργασίας δεν θα κυκλοφορούν οι συρμοί στις γραμμές 2 και 3 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί.