![](https://www.briefingnews.gr/sites/default/files/styles/slider__638x287_/public/articlesnew/paidi_nosokomeio_0.jpg?itok=AhyJ2S5n)
Με σοβαρά και μεγάλης έκτασης εγκαύματα, μεταφέρθηκε κοριτσάκι 4 ετών στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» μαζί με τη μητέρα του, το απόγευμα της Τετάρτης.
Οι γιατροί, εξετάζοντας το κοριτσάκι από τη Συρία, διαπίστωσαν πως είχε σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, τον θώρακα, την κοιλιά, αλλά και σε διάφορα σημεία στα χέρια και τα πόδια, ενώ έφερε και πολλαπλές εκχυμώσεις στο σώμα της, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι το παιδί ήταν σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση, αβοήθητο στο σπίτι του, για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες. Η μητέρα αποφάσισε να πάει το κοριτσάκι στο νοσοκομείο, όταν επιδεινώθηκε πολύ η υγεία του.
Το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκαν οι σωματικές βλάβες στο τετράχρονο παιδί.
Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια κατά τα οποία προκλήθηκαν οι σωματικές βλάβες στην τετράχρονη.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι το κοριτσάκι νοσηλεύεται στην κλινική πλαστικής χειρουργικής, μόνο του σε ένα δωμάτιο.
«Γίνονται μεγάλες προσπάθειες για την αποκατάσταση των τραυμάτων και των εγκαυμάτων της, αλλά είναι πολύ σοβαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά.