Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

4χρονη



Επέστρεψε στην Κύπρο η 4χρονη που είχε απαχθεί από τον πατέρα της

Στην Κύπρο επέστρεψε τα ξημερώματα από τη Νορβηγία, μαζί με τη μητέρα της, η μικρή Μαρί-Ελένη, η οποία είχε απαχθεί από το Νορβηγό πατέρα της τον περασμένο Απρίλιο, έξω από το νηπιαγωγείο της στη Λευκωσία.
 



Έχασαν την 4χρονη Κορη τους στο Τσουνάμι και ξανα εμφανίστηκε μετά από 10 χρόνια

Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία από το διαβόητο τσουνάμι που κατέστρεψε ένα τεράστιο μέρος της Ινδονησίας και της Ταϊλάνδης τον Δεκέμβριο του 2004, σκοτώνοντας περισσότερους από 230.000 ανθρώπους και τραυματίζοντας αμέτρητους άλλους.

Όχι πια λίπος. Αποκτήστε το αδύνατο σώμα που ονειρεύεστε. Δείτε πως !



«Γκρέμισαν» το facebook της Αστυνομίας οι πολίτες - 26.000 κοινοποιήσεις!

Συγκλόνισε την Κύπρο και την Ελλάδα η απαγωγή της 4χρονης έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία , με τους πολίτες να δείχνουν για ακόμη μια φορά, ότι πέραν από τα προβλήματα τους είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τον συνάνθρωπο τους.

 



Τέσσερις συλλήψεις για την απαγωγή 4χρονης που παραμένει άφαντη

Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί από την κυπριακή Αστυνομία για την υπόθεση της απαγωγής της τετράχρονης Μαρί-Ελένης Γκρίμσρουντ.

Πρόκειται για τρεις Κύπριους, ηλικίας 47, 44 και 39 ετών, καθώς και έναν 33χρονο Σύρο, όλοι κάτοικοι της επαρχίας Λευκωσίας. 



Νοσηλεύτρια πέταξε 4χρονη από τη σκάλα

Σάλος έχει προκληθεί μετά τις σοκαριστικές εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας με νοσηλεύτρια να ρίχνει 4χρονο κοριτσάκι από τις σκάλες.


Ρέθυμνο: Φυλάκιση 10 ετών στον 69χρονο που ασέλγησε σε βάρος 4χρονης

Ποινή κάθειρξης 10 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Ρεθύμνου στον 69χρονο άνδρα για την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης γειτόνισσάς του πριν από μία δεκαετία σε περιοχή του δήμου Πλατανιά.