Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Ο Μπέος απαντά στη Νέα Δημοκρατία για τον «αηδιαστικό» Κασσελάκη: Δεν δέχομαι μαθήματα ηθικής



Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία για το θέμα που έχει προκύψει με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, δίνει ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, σημειώνει τα εξής:

«Στους συγγραφείς της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία προφανώς “φωτογραφίζομαι” και επικρίνομαι για την απάντηση που έδωσα στον προκλητικό και αηδιαστικό Κασσελάκη, έχω να συστήσω να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους.

Εγώ δεν είμαι στέλεχός της, διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψη μου, όπως άλλωστε ρητά το Σύνταγμα προβλέπει. Ο λαός με εκλέγει, σε αυτόν αναφέρομαι και σε κανένα κόμμα.

Τώρα σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε. Όταν λες την αλήθεια, δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα. Ούτε ομο –, ούτε ετερο-. Φοβίες έχουν αυτοί που υποκρίνονται και δεν τολμούν με γενναιότητα και αντρισμό να δηλώσουν δημόσια τη γνώμη τους. Τόσο απλά».