Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

Μπεος



ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Α.Μπέου

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη εναντίον του ιδιοκτήτη του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου για δυσφήμηση των ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων μετά από δυσμενείς δημόσιες δηλώσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:



Χαμός με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στα δικαστήρια του Βόλου – Μήνυσε την πρόεδρο

Ένταση επικράτησε σήμερα στα δικαστήρια του Βόλου με αφορμή την δίκη των Θωμά Κλημόπουλου και Αρ. Φραγκουδάκη, μετά από μήνυση δημοτικών συμβούλων της παράταξης Μπέου, για την πρόκληση επεισοδίων σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου το 2017.



Μπέος μετά την απόρριψη της έφεσης: «Αυτή είναι η Ελλάδα της διαπλοκής και των συμφερόντων»

Ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε μέσω μιας ανάρτησης στο προσωπικό του λογαριασμού του Facebook την απορριπτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την τιμωρία του Βόλου και του ίδιου για την επίθεση στον Αντρέα Τετέι της Κηφισιάς.



Η Κηφισιά πήρε στα χαρτιά το ματς με τον Βόλο για την υπόθεση Τετέι – Η απόφαση για τον Α.Μπέο

Η Κηφισιά πήρε στα χαρτιά το ματς με τον Βόλο μετά την επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Ανδρέα Τετέι αλλάζοντας έτσι το τοπία στα πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League έκρινε ουσιαστικά ένοχο τον ισχυρό άνδρα του Βόλου για φραστική επίθεση με ρατσιστική χροιά στον 22χρονο επιθετικό, τον οποίο φάνηκε σε βίντεο να αποκαλεί «μαϊμού».



Μπέος: Ζήτησε από την ΕΠΟ την αποχή έξι διαιτητών από τους ορισμούς των πλέι άουτ

Ο Αχιλλέας Μπέος γνωστοποίησε επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, μέσω της οποίας ζητάει την αποχή έξι διαιτητών από τη διαδικασία των πλέι άουτ.



Μπέος: Δεν είμαι ρατσιστής – Να ζητήσει συγγνώμη ο Τετέι

Ο Αχιλλέας Μπέος κατέθεσε σήμερα στην εκδίκαση της υπόθεσης για τον χαρακτηρισμό «μαϊμού» που χρησιμοποίησε απευθυνόμενος στον Ανδρέα Τετέι στον αγώνα Κηφισιά-Βόλος υποστήριξε πως δεν είχε ρατσιστική χροιά η χρήση της λέξης, ενώ κάλεσε τον 22χρονο να ζητήσει συγνώμη.