Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΝΔ



Σβίγκου: «Πρέπει να φύγουν άμεσα με εκλογές – Να σταματήσει εδώ ο κατήφορος της χώρας»

Η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου με ανάρτησή της στο «Χ», ζητά εκλογές για «να απαλλαγούμε από την κυβέρνηση της μονταζιέρας για το έγκλημα των Τεμπών, της ακρίβειας, των υποκλοπών, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και του κράτους Δικαίου».



Τσιόδρας: Καλοδεχούμενη η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, το δυστύχημα των Τεμπών οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος

Το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών οφείλεται σε «ανθρώπινο λάθος» και «αν υπήρχε τηλεδίοικηση, το δυστύχημα δεν θα είχε γίνει» εκτίμησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι 1.



«Καρφιά» Π.Μαρινάκη για Χ.Σπίρτζη: «Εκ του ασφαλούς κινήθηκε γιατί ξέρει ότι δεν θα έχει ποινικές συνέπειες»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κλήθηκε να σχολιάσει την επιστολή του πρώην βουλευτή και πρώην υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη στον Πρόεδρο της Βουλής με την οποία ζητεί την ενεργοποίηση του άρθρου 86 του Συντάγματος παρ. 5 για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών του στο πλαίσιο της ποινικής διερεύνησης του δυστυχήματος στα Τέμπη.



Χατζηδάκης στο Reuters: Στα 800.000 ευρώ η Golden Visa για μεγάλες πόλεις και δημοφιλή νησιά

H κυβέρνηση θα έχει ολοκληρώσει την πώληση των ποσοστών που διατηρεί στις τράπεζες έως τα τέλη του έτους, ενώ θα σημειώσει ρεκόρ εσόδων από τις ιδιωτικοποιήσεις, καθώς η οικονομία ανακάμπτει, είπε στο Reuters την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.



ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στερείται ευθιξίας και κατανόησης»

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει ότι «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μαρινάκης, σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 μίλησε για “πολιτικές βδέλλες“, αναφερόμενος στο έγκλημα των Τεμπών».



Νέα Αριστερά: «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μοιάζουν όλο και περισσότερο – Να δώσει τώρα το πόθεν έσχες του ο κύριος Κασσελάκης»

«Πυρά» σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύει η Νέα Αριστερά, με πηγές του κόμματος να αναφέρουν ότι «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μοιάζουν όλο και περισσότερο», ζητώντας παράλληλα από τον κ. Κασσελάκη «Να δώσει τώρα το πόθεν έσχες του» στο φως της δημοσιότητας και «όχι τον Ιούνιο».