Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο «big fat greek wedding» της Μαρία Μενούνος στην Αρκαδία (φωτό & βίντεο)



Ο πολυσυζητημένος «big fat greek wedding» της Ελληνοαμερικανίδας τηλεπαρουσιάστριας Μαρίας Μενούνος και του εκλεκτού της καρδιάς της Κέβιν Αντεργκάρο, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο χωριό του πατέρα της, στον Άκοβο Αρκαδίας.

 

 

Τα πάντα από νωρίς το πρωί ήταν στην εντέλεια για τον θρησκευτικό γάμο της γνωστής τηλεπαρουσιάστριας, με ολόκληρο το χωριό να ζούσε στο ρυθμό του γάμου.

 

Η νύφη φορώντας το νυφικό που σχεδίασε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη μπήκε σε μια άμαξα που την οδήγησε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου από το πατρικό της σπίτι, στήνοντας τον γαμπρό μιάμιση ώρα!

Στην αυλή του σχολείου του χωριού είχε στηθεί το γαμήλιο τραπέζι με εντυπωσιακό στολισμό, όπου τα πάντα «φώναζαν» Ελλάδα. 

Στις συνθέσεις που στόλιζαν τα τραπέζια υπήρχαν λεμόνια και ήταν άκρως εντυπωσιακές, ενώ στα πιάτα είχαν τοποθετηθεί αναμνηστικά σουπλά με τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία του γάμου σε πλαίσιο με φύλλα ελιάς. 

Το μενού είχε επιμεληθεί ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και περιελάμβανε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, κρύα και ζεστά εδέσματα, ενώ στο χώρο που έγινε το γαμήλιο γλέντι είχει στηθεί και τραπέζι με προϊόντα της Αρκαδίας. 

Το μενού, ωστόσο, είχει έντονες πινελιές από την τοπική κουζίνα διαφόρων περιοχών και εντονότερες από την Κρήτη. 

Από το πάρτι του γάμου δεν έλειπε φυσικά το ελληνικό στοιχείο στο... γλέντι, μιας και η νύφη αποφάσισε να τηρήσει όλες τις παραδόσεις. 

Μία από αυτές ήταν όταν κατά τη διάρκεια χορού και κεφιού, έσπασε το ένα πιάτο μετά το άλλο.

Στο πάρτι, όπως ήταν αναμενόμενο παρευρέθηκαν και πολλοί λαμπεροί καλεσμένοι του θεάματος και του επιχειρείν, όπως  o Λέων Πατίτσας, η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος, οι οποίοι ήταν και οι κουμπάροι, ενώ ανάμεσα τους καλεσμένους ήταν και ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη - Σρόιτερ, ο Νίκος Κοκλώνης, η Αποστολία Ζώη, η Φανή Χαλκιά και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δηλώνοντας περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες, η παρουσιάστρια είχε εκφράσει από καιρός την επιθυμία της να κάνει και θρησκευτικό γάμο, μετά τον πολιτικό που έκανε στην Times Square την περασμένη Πρωτοχρονιά. 

 

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια είχε μιλήσει στο Happy Day για αυτή την πολύ σημαντική στιγμή της ζωής της και την επιθυμία της να γίνει μητέρα. 

 

«Η μαμά μου είναι άρρωστη και λέμε καλό είναι να το κάνουμε. Πάντα ήθελα να κάνουμε τον γάμο στην Ελλάδα. Ήθελα να τιμήσω το Άκοβο και την Ελλάδα, σας έχω όλους στην καρδιά μου. Ο γάμος θέλω να είναι απλός, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να φάμε, να πιούμε, δεν θέλω να είναι τόσο σοβαρός. Μετά τον γάμο θα πάμε ταξίδι στην Ελλάδα και στην Ιταλία» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μενούνος. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι έχει δύο νυφικά και ότι μετά την Ελλάδα, θα ταξιδέψουν στην Ιταλία, στη χώρα του αγαπημένου της.