Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

γάμος



Στα πρόθυρα χωρισμού: Σοβαρή κρίση στον γάμο του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσας Λετίθια

Ο γάμος της βασίλισσας Λετίθια και του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας φαίνεται να περνάει κρίση, μετά τις φήμες για σχέση της βασίλισσας.

Και σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, οι φήμες περί διαζυγίου έχουν φουντώσει.



Γιώργος Αγγελόπουλος: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά – Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.



Ελέτσι: «Μπορεί να μας “κάρφωσε” η νυν ενός πρώην μου ή μια influencer»

H Ελίζαμπεθ Ελέτσι προχώρησε σε νέες δηλώσεις σχετικά με τον έλεγχο που έχει ξεκινήσει η ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή στον γάμο της. 



Ε.Ελέτσι: «Θα βρω την κοπέλα που με κάρφωσε – Δεν θα την αφήσω»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, κατά τη διάρκεια τηλεπτικών της δηλώσεων μετά την υπόθεση που ήρθε στο «φως» σχετικά με το πλήθος φορολογικών παραβάσεων που φέρεται να διαπίστωσε η ΑΑΔΕ, στη διάρκεια ελέγχων για όσα έγιναν στον γάμο της με τον Νεκτάριο Λεμονίδη έκανε λόγο για μία γυναίκα, η οποία, κατά την ίδια, την «κάρφωσε».



Η Σάνεν Ντόχερτι θυμάται τον «φρικτό γάμο», που οδήγησε στην απόλυση από το «Beverly Hills, 90210»

Η Σάνεν Ντόχερτι παραδέχτηκε ότι άφησε τη στενοχώρια της να επηρεάσει τη δουλειά της, όταν πρωταγωνιστούσε στο «Beverly Hills, 90210». Στο podcast της με τίτλο «Let’s Be Clear With Shannen Doherty», η ηθοποιός κάθισε μαζί με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, Τζέισον Πρίστλεϊ, και παραδέχτηκε ότι ο αντιεπαγγελματισμός της στο πλατό οδήγησε στην απόλυσή της μετά την τέταρτη σεζόν, το 1994.



Γ.Αγγελόπουλος: «Η μητέρα μου “έφυγε” όταν σηκώθηκα να χορέψω ζεϊμπέκικο στο γάμο»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK και αναφέρθηκε στο γάμο του, τη δύσκολη στιγμή του θανάτου της μητέρας του και το παιδί που έρχεται σε λίγους μήνες.