Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Μαρία Μενούνος



Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της Μαρίας Μενούνος

To 2018 υπήρξε μία από τις αγαπημένες χρονιές για την Μαρία Μενούνος αφού έκανε πραγματικότητα το όνειρό της, να κάνει ένα θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα με τον αγαπημένο της Keven Undergaro.

Ο γάμος έγινε στις 6 Οκτωβρίου και ελληνομαερικανίδα παρουσιάστρια επέλεξε το χωριό του πατέρα της, το Άκοβο Αρκαδίας, για αυτήν την σημαντική μέρα.



Θλίψη για τη Μαρία Μενούνος- Επέστρεψε από το γαμήλιο ταξίδι και πέθανε ο σκύλος της

Η Μαρία Μενούνος, μόλις δύο εβδομάδες μετά τον θρησκευτικό της γάμο στην Ελλάδα, ήρθε αντιμέτωπη με μία δύσκολη απώλεια.

 



Ο «big fat greek wedding» της Μαρία Μενούνος στην Αρκαδία (φωτό & βίντεο)

Ο πολυσυζητημένος «big fat greek wedding» της Ελληνοαμερικανίδας τηλεπαρουσιάστριας Μαρίας Μενούνος και του εκλεκτού της καρδιάς της Κέβιν Αντεργκάρο, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο χωριό του πατέρα της, στον Άκοβο Αρκαδίας.

 



H αναγγελία του γάμου της Μαρίας Μενούνος σε πατρινή εφημερίδα

Η αναγγελία του γάμου της Μαρίας Μενούνος και του συζύγου της Κέβιν Αντεργκάρο δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα «Πατρίς».



Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της Μαρίας Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος υποδέχτηκε το 2018 με τον καλύτερο τρόπο! Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο, σε live σύνδεση στην κατάμεστη Times Square στη Νέα Υόρκη λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος.


Αλλαγή χρόνου με ... γάμο για τη Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος αποχαιρέτησε το δυσάρεστο για εκείνη 2017  με... γάμο.

Η ελληνικής καταγωγής δημοφιλής παρουσιάστρια, παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο, σε live σύνδεση στην κατάμεστη Times Square στη Νέα Υόρκη λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος,