Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη. Τι λέει ο ιατροδικαστής



Μέσω της έκθεσης, ο ιατροδικαστής στην υπόθεση του φόνου της Δώρας Ζέμπερη, "απαντά" στους ισχυρισμούς του δράστη. Διαψεύδεται ότι η κοπέλα "έπεσε στο μαχαίρι του".

"Το θύμα ηταν σε πρηνή θέση, κανονικά ντυμένο, με διαμήκη τομή 15 εκατοστά στην αριστερή κοιλιακή χώρα, τραύματα απο νύσσον και τέμνον όργανο στο κεφάλι και στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια του κορμού" .

Η συγκεκριμένη αναφορά στην ιατροδικαστική έκθεση, όπως περιγράφεται στο ρεπορτάζ, περιγράφει τα άγρια δολοφονικά κτυπήματα με μαχαίρι στο κεφάλι αλλά και στην πίσω πλευρά του σώματος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Επομένως, πρόκειται για την απόλυτη διάψευση των όσων υποστήριξε ο 58χρονος δολοφόνος της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αυτή η γνωμάτευση περιέχεται σε άγνωστο τμήμα της δικογραφίας της υπόθεσης, τμήμα το οποίο φέρνει στο φως "Το Βήμα".

Υπάρχουν όμως και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία: 

Αρχικά στον τόπο της επίθεσης βρέθηκαν αποτυπώματα αγνώστων ατόμων που δεν σχετίζονται με τον δράστη της δολοφονίας. Ωστόσο, η ΕΛΑΣ δεν έχει προς το παρόν σαφείς ενδείξεις για εμπλοκή δεύτερου ατόμου στην επίθεση. Παρόλα αυτά, τα δεοδμένα εξετάζονται. 

Ζητούμενο για τους ερευνητές της υπόθεσης είναι και το γιατί εξαφανίσθηκε ο Γεώργιος Κ. ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην οδό Τανάγρας στο Γαλάτσι που φιλοξενούσε τον δολοφόνο.