Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ιατροδικαστής



Μεσολόγγι: Τι έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την δολοφονία του Μπάμπη

Οι έρευνες στην περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν το κυνηγετικό όπλο και το κινητό του θύματος, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε.

Μια φορά και από κοντινή απόσταση έχει πυροβοληθεί ο 31χρονος Μπάμπης. Αυτό φέρεται να είναι το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής έρευνας.



Τα θαυμαστά ευρήματα του ιατροδικαστή που εξέτασε το σκήνωμα του Βησσαρίωνα του Αγαθωνίτη

Η συγκλονιστική συνεργασία του σκηνώματος του οσίου Βησσαρίωνα με ιατροδικαστή! Το κείμενο είναι σημείωμα (αντί προλόγου), του Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού Θ. Ζαχαράκη (†2017), Ηγουμένου Ιεράς Μονής Αγάθωνος, στο βιβλίο του το “Ευαγγέλιο του Γέροντα Βησσαρίωνα”, έκδοση Ιεράς Μονής Αγάθωνος.



Τραγωδία στην Κέρκυρα: Σήμερα τα αποτελέσματα τις ιατροδικαστικής εξέτασης στο νεκρό βρέφος

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στο βρέφος που βρέθηκε νεκρό από την ίδια του τη μητέρα το πρωί της Παρασκευής, αναμένονται σήμερα, ώστε να πέσει φως σε μια υπόθεση που προκάλεσε σοκ στην κοινωνία της Κέρκυρας.



Ακαριαίος ο θάνατος των δυο γυναικών - Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς της 17χρονης και της μητέρας της από την Κατερίνη, οι οποίες εντοπίστηκαν νεκρές έξω από το όχημά τους σε χαράδρα στην Εθνική Οδό Κατερίνης –Ελασσόνας, εννιά μέρες μετά την εξαφάνισή τους.



Κέρκυρα: Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για το σκελετό που βρέθηκε σε χωράφι

Απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τον ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε χθες σε χωριό της Κέρκυρας, ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβατίδης.

Ο κ. Ιωάννης Αϊβατίδης, έδωσε περισσότερα στοιχεία για το θάνατο του ανθρώπου, στον οποίο ανήκει ο σκελετός που εντοπίστηκε χθες το πρωί από αγρότη στο χωράφι του στην Κάτω Κορακιάνα.



Ιατροδικαστής: Πέθανε από το ξύλο ο φύλακας στον Κορυδαλλό!

Ο άτυχος άνδρας που καταγόταν από την Αλβανία, είχε προλάβει να καλέσει στο τηλέφωνο την κόρη του ζητώντας της βοήθεια και αναφέροντας ότι τον χτύπησαν και τον έδεσαν.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον 51χρονο στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα κατέληξε, ενώ η κόρη του θύματος είχε αναφέρει στις αρχές ότι ο πατέρας της έφερε και βηματοδότη στην καρδιά.