Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Καρπενήσι: Απέραντη θλίψη για τον άδικο χαμό των δύο νέων παιδιών με τις μηχανές



Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία των δύο αδικοχαμένων παλικαριών από το Καρπενήσι οι οποίοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ κοντά στην εκκλησία των Αγίων Ευρυτάνων.

Σε κλίμα βαρύ τελέστηκαν σήμερα στο Καρπενήσι και στο Μεγάλο Χωριό οι κηδείες του 30χρονου Ιωάννη Γεωργακόπουλου και του 21χρονου Ηλία Ελευθερίου οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο όταν οι μοτοσυκλέτες τους συγκρουστήκαν μετωπικά. 

 

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 21χρονςο Ηλίας Ελευθερίου, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, έφυγε έτσι απλά από την ζωή και πλέον κανείς δεν θα μπορεί να βλέπει το χαμόγελο του. 

Ο 21χρονος Ηλίας Ελευθερίου μεγαλωμένος στο Μεγάλο Χωριό, ήταν ένα παιδί δραστήριο που αγαπούσε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ενώ σχετικά πρόσφατα είχε αγοράσει και την καινούργια του μηχανή. 

 

Αδυναμία του ήταν ο σκύλος του ενώ συμμετείχε και στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού του. Σε κατάσταση σοκ είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του καθώς δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι χάθηκε τόσο νέος ο 21χρονος.

ilias_4

Σύμφωνα με στενούς του φίλους, ο Ηλίας το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησε από το χωρίο του για το Καρπενήσι προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες επίδειξης που διοργάνωσε η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου, μιας και ήταν φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Όταν ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΑΛΑΚ, ο Ηλίας έβαλε το κράνος του και ξεκίνησε για το χωριό του, μάλιστα το ότι έβαλε το κράνος πριν ξεκινήσει για την επιστροφή του, το ανέφεραν αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι τον είδαν όταν πέρασε από την κεντρική πλατεία της πόλης επιβεβαίωσαν το γεγονός.

Στην στροφή κοντά στην εκκλησία των Αγίων Ευρυτάνων, ο 21χρονος Ηλίας συγκρούστηκε με την μηχανή του 30χρονου Γιάννη Γεωργακόπουλο με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο και των δυο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος Ηλίας εργαζόταν στο μεροκάματο κάνοντας όλες τις δουλείες καθώς προερχόταν από μια φτωχή πολύτεκνη οικογένεια ενώ το διάστημα αυτό περίμενε τις μέρες προκείμενου αν παρουσιαστεί στον Ελληνικό Στρατό μιας και είχε λήξη η αναβολή του.

Ο άξιος 21χρονος βοηθούσε την οικογένεια του με το μεροκάματο του και προσπαθούσε να μην χάνει καμία δουλειά ώστε να έχει πάντα χρήματα και να μην ξεμένει, μάλιστα το γεγονός πως είχε χάσει πριν από περίπου 9 χρόνια τον πατέρα του του είχε στοιχίσει πολύ.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται και οι γονείς του 30χρονου Γιάννη οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν πως συνέβη ένα τέτοιο τροχαίο καθώς τον συγκεκριμένο δρόμο των γνωρίζουν όλοι. 

IMG_0419

Ο Γιάννης Γεωργακόπουλος ξεκίνησε το απόγευμα από το σπίτι του στο Καρπενήσι προκειμένου να βρει τους φίλους του στο κοντινό χωριό Βουτύρο, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι.

Ο 30χρονος νεαρός θέλησε να φύγει αργά το βράδυ και καβάλησε την μοτοσυκλέτα του προκειμένου να πάει στο σπίτι του όμως η μοίρα είχε άλλη γνώμη φέρνοντάς τον απέναντι από ο την μηχανή του 21 χρονου Ηλία.

Ο 30χρονος Γιάννης ήταν εργατικός και πολύ υπάκουος στους γονείς του, ένα παιδί που κάθε οικογένεια θα ήθελε να είχε.

Τακτικά πήγαινε και βοηθούσε τους δικούς του στην οικογενειακή ταβέρνα που διατηρούν ενώ συχνά ασχολούνταν και με δικές τους εργασίες καθώς είχε ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά από τους δικούς του και ήθελε να κρατήσει την ζωή με τα δικά του χέρια. 

karp22